Termeni si conditii
În continuare va sunt prezentate conditiile în care echipa www.clubjuridic.ro permite utilizarea acestui site. In situatia în care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.clubjuridic.ro.

DESCRIEREA SERVICIULUI

www.clubjuridic.ro administreaza servicii de tip consultanta ale utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul www.clubjuridic.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica / modifica / vizualiza articolul pentru a vizualiza ofertele disponibile in cadrul www.clubjuridic.ro, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (Internet), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

1. Definitii

În intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
- Serviciu - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa manager.ro prin Internet, cu ajutorul acestui site;
- Companii asociate - persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei manager.ro.

2. Obligatiile Utilizatorului

2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul echipa www.clubjuridic.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;

c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” - „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, în acest fel blocând accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.

2.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze manager.ro în justitie atât cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa manager.ro si a Internetului de catre Utilizator, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina Utilizatorului.

3. Continut

3.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite în continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual, privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta înseamna ca dumneavoastra si nu echipa manager.ro, sunteti în întregime responsabili pentru toate materialele pe care le încarcati, puneti la dispozitie în mod public pe contul pus la dispozitie de echipa manager.ro. echipa manager.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Întelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de echipa manager.ro, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

3.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa manager.ro prin intermediul sau pentru a:
- falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati în alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipa manager.ro sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv);
- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;

4. Continutul ofertelor personale pe www.clubjuridic.ro

4.1 echipa www.clubjuridic.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate în spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitând continut pentru includerea în ofertele personale de pe site-ul www.clubjuridic.ro, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar în scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atât timp cat ofertele / paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe site-ul detinut de echipa manager.ro si va dispare în momentul în care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca echipa www.clubjuridic.ro nu cerceteaza continutul conturilor în momentul deschiderii lor, dar îsi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de echipa manager.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. echipa manager.ro si orice alta persoana desemnata de echipa manager.ro, au dreptul de a sterge (îndeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, întregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

5. Obligatii la înregistrare

5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si 2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa www.clubjuridic.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa manager.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, xxx, incomplete.

6. Despagubiri

6.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa manager.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor echipei manager.ro, conexiunii la www.clubjuridic.ro, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. Practici generale privind utilizarea si stocarea

7.1 Ati luat la cunostinta ca echipa www.clubjuridic.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. În prezent, fiecare cont deschis beneficiaza un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra în componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari decât 100 KB, neputând fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.

7.2 Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa manager.ro prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).

8. Încetarea colaborarii

8.1 Sunteti de acord ca echipa manager.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul Dvs., utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale echipa manager.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa manager.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. echipa manager.ro poate de asemenea, oricând doreste si fara a da socoteala, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice încetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca echipa manager.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile în legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca echipa manager.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte în orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

9. Publicitate si promotii

9.1 echipa www.clubjuridic.ro ruleaza campanii publicitare si promotii ce pot fi incluse în mesajele sau ofertele dvs. O data cu crearea contului, acordati echipa manager.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre echipa manager.ro în sectiunile personale poate fi schimbat de catre echipa manager.ro la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea în promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai în responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca echipa manager.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii în cadrul campaniilor publicitare derulate de echipa manager.ro.

9.2 Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii în cadrul paginilor dumneavoastra. Nu veti încerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a portalului. Utilizatorii care încalca regula vor fi restrictionati fara avertisment.

10. Limitarea raspunderii

10.1 Utilizatorul declara în mod expres ca întelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". echipa www.clubjuridic.ro nu fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web în legatura cu acesta.
II. echipa www.clubjuridic.ro nu ofera nici o garantie ca:

1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa manager.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa manager.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decât cea stipulata expres în Conditiile de Utilizare.

10.2 Raspunderea echipa manager.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata în orice mod din sau în legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata în cazul fiecarui eveniment sau în cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de Euro.

11. Politica echipa www.clubjuridic.ro de protejare a informatiilor

11.1 Conform politicii de protejare a informatiilor a echipa manager.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute în formularul de înregistrare sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

12. Securitate

12.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa manager.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea româna în vigoare.

12.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa manager.ro va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

13. Conexiunea la alte Retele

13.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa manager.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa manager.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu îsi asuma nici o obligatie în ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

13.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului în sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau încurajarea de catre echipa manager.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

13.3 echipa manager.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile în orice zona a României. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa manager.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.

14. Proprietate intelectualã

14.1 Utilizatorul declara în mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci înregistrate ale echipa manager.ro sau ale companiilor asociate.

14.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute în acest site sunt proprietatea echipa manager.ro. echipa manager.ro îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila

14.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:

- sa exploreze continutul;
- sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordu echipei manager.ro si cu indicarea sursei;
- inserarea în paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului www.clubjuridic.ro).

14.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca echipa manager.ro si orice software folosit în legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile în vigoare în România. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipa manager.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile în vigoare în România. Sunteti de acord sa nu modificati, închiriati, cedati, împrumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite în cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, în mod expres, de echipa www.clubjuridic.ro referitor la serviciile oferite de echipa www.clubjuridic.ro.

14.5 Drepturile de autor asupra întregului continut al acestuia apartin în totalitate echipa manager.ro. Întregul continut al site-ului echipa www.clubjuridic.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea echipa manager.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipa manager.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

14.6 echipa www.clubjuridic.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

15. Date cu caracter personal

15.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa manager.ro are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.

16. Livrarea

16.1 Produsele comandate se livreaza în toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de vânzator. Livrarea prin echipa www.clubjuridic.ro intra în responsabilitatea noastra si ne asumam întreaga raspundere pentru livrarea în stare perfecta, în ambalajul original, sigilat al producatorului (acolo unde este cazul), pâna la oficiul postal prin care se face livrarea.
Costul transportului si plata acestuia revine în raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pâna la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere.
Transportul se efectueaza prin posta normala sau prin curier normal sau rapid, taxele aferente sunt specificate în cosul de cumparaturi. Veti primi un colet postal cu toate titlurile comandate. În cazul în care cel putin un titlu nu este disponibil, va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa.

17. Înstiintari

17.1 Înstiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. echipa www.clubjuridic.ro mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de înstiintari catre utilizatori în mod general în cadrul serviciilor.

18. Generalitati

18.1 Modificari ale conditiilor - echipa www.clubjuridic.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la echipa manager.ro/reguli.asp. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

18.2 Forta Majora - echipa www.clubjuridic.ro nu îsi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa www.clubjuridic.ro nu este responsabila.

18.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa manager.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. echipa www.clubjuridic.ro nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

18.4 Confidentialitate - echipa www.clubjuridic.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. echipa manager.ro nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie în siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul când foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit echipa manager.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.

19. Încalcari

19.1 Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: cristians@rs.ro.

Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la cristians@rs.ro.

Echipa www.clubjuridic.ro

© Copyright www.clubjuridic.ro

FOKUS DIGITAL SERVICES
part of Rentrop&Straton Group
Bdul. Natiunile Unite nr. 4, "Gemenii" Sitraco bl.107A
Sector 5, Bucuresti
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubJuridic.ro
Sectiuni
 • Abuzuri
 • Accidente
 • Amenzi
 • Asistenta juridica
 • Bunuri si valori imobiliare
 • Cadastru-intabulare
 • Cartea funciara
 • Codul civil
 • Codul penal
 • Concediu
 • Consilieri juridici
 • Contracte
 • Despagubiri
 • Divort
 • Drepturile omului
 • Evaziune fiscala
 • Executare silita
 • Faliment
 • Impozite si taxe
 • Insolventa
 • Mostenire
 • Organizare judecatoreasca
 • Persoane juridice
 • Prejudicii-daune
 • Proces verbal
Video club